دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

زلنسکی:باید طی دو سال به عضویت اتحادیه اروپا درآییم

رئیس جمهور اوکراین روز شنبه گفت که این کشور می‌خواهد طی دو سال به عضویت اتحادیه اروپا در بیاید.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 11
کد خبر: ۱۷۲۶۳۷

به گزارش راهبرد معاصر «ولودمیر زلنسکی» طی سخنانی گفت: «ما می‌خواهیم طی دو سال در اتحادیه اروپا باشیم و پس از پیروزی نیز در ناتو قرار بگیریم».

این در حالی است که «کاترینا بیرلی» معاون رئیس پارلمان اروپا احتمال پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا در آینده نزدیک را رد کرد.

وی در ادامه سخنانش گفت: «واقعیت این است که به اوکراین به سرعت وضعیت نامزدی پیوستن به اتحادیه اروپا داده شده است که یک واقعه کاملا فوق‌العاده ای بود».

بیرلی اضافه کرد: «اوکراین باید تمامی شرایط دیگر نامزدها برای عضویت در اتحادیه اروپا را انجام دهد. این شرایط شامل معیارهای قانونی، اقتصادی و سیاسی است. اما در تمامی این سه زمینه‌ها، اوکراین با ضرورت‌های مورد نیاز بسیار فاصله دارد».

همچنین «آنا کلیر لگندر» سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه هفته پیش گفت که پیوستن اوکراین به پیمان آتلانتیک شمالی در حال حاضر مورد بحث قرار ندارد.

وی که با شبکه RTVI روسیه صحبت می‌کرد درباره عضویت اوکراین به اتحادیه اروپا نیز گفت که تصمیم اتحادیه اروپا برای دادن وضعیت نامزدی پیوستن به اتحادیه اروپا به اوکراین، بسیار مهم بوده و پیام «حمایت سیاسی جدی» به کی‌یف ارسال کرد.

البته این مقام فرانسوی از ارائه زمان دقیقی برای پیوستن کی‌یف به اتحادیه اروپا خودداری کرد و تنها گفت که بروکسل نقشه راهی را برای پیوستن کشورها به اتحادیه اروپا ایجاد کرده که زمان بر خواهد بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه افزود که اتحادیه اروپا به سوی همکاری مستحکم با دوستان اوکراینی به پیش خواهد رفت.

متحدان غربی اوکراین که از ابتدای سال ۲۰۲۳ تلاش کرده‌اند موج ارسال تسلیحات برای کی‌یف را با ارسال تسلیحات سنگین جدید و بی‌سابقه‌ تشدید کنند، در هفته‌های اخیر با مانور روی اینکه روسیه قصد تجمیع و تدارک قوایش برای اجرای دور جدیدی از حملات سنگین در اوکراین را دارد، آلمان را برای موافقت با ارسال تانک‌های پیشرفته لئوپارد به اوکراین تحت فشار گذاشتند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار